Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Premka

m@gik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile razy można to mówią , ile razy będziecie zakładać ten sam temat. Premki dostaniecie od dzisiaj do 08.01 ;-) cierpliwości

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

tylko ze nikt nie dostal... mowia ze alfabetycznie ... nick na C i nie odstałem

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Spokojnie jeszcze dostaniesz a jak nie to pisz ticketa ale to dopiero jak będą kończyć rozdawać a ty nie dostaniesz.

2nsj.jpg

Opublikowano

Boże jak mnie tacy ludzie wkur... Zamiast się cieszyć, że jest 1000 razy lepiej, niż za czasów g1 (kto by wtedy pomyślał o evencie 1000% albo 200%?) to jeszcze tylko po nich jeżdżą, że nie dają.... Ja mam nick na A i też nie dostałem, ale jakoś nie płacze...

@top

Tak jak mówią koledzy wyżej do 8 stycznia mają rozdawać, może mają jakiś "poślizg" albo coś takiego i nie mogli zacząć dawać. Dlatego bezpieczniej jest dać przedział 2-8 bo jakby podali, że 2 i by coś im jebło jak teraz to by od razu każdy pisał "oszustwo" itp.....

Opublikowano

Boże jak mnie tacy ludzie wkur... Zamiast się cieszyć, że jest 1000 razy lepiej, niż za czasów g1 (kto by wtedy pomyślał o evencie 1000% albo 200%?) to jeszcze tylko po nich jeżdżą, że nie dają.... Ja mam nick na A i też nie dostałem, ale jakoś nie płacze...

@top

Tak jak mówią koledzy wyżej do 8 stycznia mają rozdawać, może mają jakiś "poślizg" albo coś takiego i nie mogli zacząć dawać. Dlatego bezpieczniej jest dać przedział 2-8 bo jakby podali, że 2 i by coś im jebło jak teraz to by od razu każdy pisał "oszustwo" itp.....

A wiesz gdzie ja mam kurwa ten exp 1000 i nawet 2000 ? w dupie.Wole premke niż te jebane expie.I jak cie tacy ludzie wkurwiają to wypierdalaj z forum.Wyloguj jest na gorze

Opublikowano

Widzę, że kolega zero kultury ma, wystarczy grzecznie powiedzieć, a nie od razu cała wiązanka :)

A jak Cie to tak denerwuje to widać, że nie umiesz docenić tego, że chcą nam umilić grę. Równie dobrze mogliby jak g1 wlepić Ci bana za bele gówno albo za nic :)

Wyśli sobie ticketa, że chcesz premke i że nie możesz wytrzymać podanego przedziału dniowego, bo masz napad ;)

Pozdro

Opublikowano

Widzę, że kolega zero kultury ma, wystarczy grzecznie powiedzieć, a nie od razu cała wiązanka :)

A jak Cie to tak denerwuje to widać, że nie umiesz docenić tego, że chcą nam umilić grę. Równie dobrze mogliby jak g1 wlepić Ci bana za bele gówno albo za nic :)

Wyśli sobie ticketa, że chcesz premke i że nie możesz wytrzymać podanego przedziału dniowego, bo masz napad ;)

Pozdro

Grzecznie.I kto to to mówi.Umilić grę powiadasz? właśnie widzę jak.

Opublikowano

A wiesz gdzie ja mam kurwa ten exp 1000 i nawet 2000 ? w dupie.Wole premke niż te jebane expie.I jak cie tacy ludzie wkurwiają to wypierdalaj z forum.Wyloguj jest na gorze

Jak ci tak na niej zależy to sobie ją kup...

Napisali wyraźnie, że zostaną rozdane od 2 do 8 stycznia.

Więc tak też będzie.

Zobaczcie na forum, od góry do dołu tylko Premka, premka, premka.. Monotonne to się już robi.

Nigdy premki nie widzieliście, że się tak podniecacie i pretensje do wszystkich macie, że nie dostaliście jej 1-wszego dnia ?..

Przestańcie co chwilę tworzyć nowe tematy... Wystarczy zajrzeć do takiego w którym są odpowiedzi...

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Jak ci tak na niej zależy to sobie ją kup...

Napisali wyraźnie, że zostaną rozdane od 2 do 8 stycznia.

Więc tak też będzie.

Zobaczcie na forum, od góry do dołu tylko Premka, premka, premka.. Monotonne to się już robi.

Nigdy premki nie widzieliście, że się tak podniecacie i pretensje do wszystkich macie, że nie dostaliście jej 1-wszego dnia ?..

Przestańcie co chwilę tworzyć nowe tematy... Wystarczy zajrzeć do takiego w którym są odpowiedzi...

Dobra kurwa weź.Miała być niby w grudniu 21-28 a tera przeniesli na 2 8 styczen i ty sie dziwisz dlaczego ludzie są wkurwieni ?.Albo jesteś śleby albo zgrywasz tylko ślepego

Opublikowano

Ja nie mogę niezły kabaret z Tobą typie ;D Narazie widzę, że jesteś pierwszym na tym forum, który tak się napalił, że jeździ po nich jakby to obiecywali od pół roku.

Oni też mają życie prywatne i nie poświęcają 24/7 w ulepszaniu i usuwaniu błędów. Wtedy wystąpił błąd, więc musieli go naprawić, a teraz to nie wiadomo, może będzie jakieś info niedługo, a na razie moim zdaniem mod powinien zamknąć temat.

Opublikowano

Dobra kurwa weź.Miała być niby w grudniu 21-28 a tera przeniesli na 2 8 styczen i ty sie dziwisz dlaczego ludzie są wkurwieni ?.Albo jesteś śleby albo zgrywasz tylko ślepego

Gdybyś przejrzał pozostałe tematy odnośnie premium to byś widział co napisałem... Ale powtórzę to raz jeszcze...

Miały być rozdane 21-28 grudnia, ale nastąpiły pewne problemy, przez które musieli przenieść to na późniejszy termin, dzięki czemu dostaniesz na 10 dni zamiast 7...

Jesteś tak podniecony, że masakra... To tylko premium. Ja widzę, że ty byś nie jedną osobę sprzedał za premium -.-

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Gdybyś przejrzał pozostałe tematy odnośnie premium to byś widział co napisałem... Ale powtórzę to raz jeszcze...

Miały być rozdane 21-28 grudnia, ale nastąpiły pewne problemy, przez które musieli przenieść to na późniejszy termin, dzięki czemu dostaniesz na 10 dni zamiast 7...

Jesteś tak podniecony, że masakra... To tylko premium. Ja widzę, że ty byś nie jedną osobę sprzedał za premium -.-

Dobra zamknij wreszcie dupę.Bo kurwa wpierdalasz mordę gdzie nie trzeba

Opublikowano

Premki maja rozdawac od 2 do 8 to mozecie dostac nawet 8 stycznia. Oni sami nie napisali kiedy dokladnie tylko kiedy beda rozdawac 2-8stycznia. Tak jakbym pracowal gdzies i szef mi wyplacal kase w dniach 2-8danego miesiaca. To nie znaczy ze odrazy 2 dostane . Pomyslcie to nie boli.

BUM

Opublikowano

Dobra zamknij wreszcie dupę.Bo kurwa wpierdalasz mordę gdzie nie trzeba

Boli cię to, że ktoś ci wyznał prawdę?

Pisz na PW, a nie spamuj w tym temacie.

Wszyscy piszą ci, że możesz dostać nawet 8, a ty dalej upierasz się przy swoim..

Zastanów się nad swoim zachowaniem koleżko...

Ktoś ci usiłuje pomóc, a ty z buzią wyskakujesz od razu do niego ^^

@Down

Wreszcie napisałeś o zamknięcie :D

btw. Piszę się kłótnie :P

blck.png

Opublikowano

eeej kurwa ! coto ma byc !! to nie jest zadna jebana klutnia jak macie ochote zapraszam na priv a nie mi sie klucicie tylko... posty sobie nabijacie? czy cos! po 1 WarZ ogarnij sie jak ci sie nie podoba ze robia eventy a ty sie na nie nie zalapujesz i nie lubisz nexona zmien gre ... 2 mkkmarcin im nie przetlumaczysz co to znaczy od 2 do 8 oni chca juz i chuj.. 3. krystian powiem ci tak "nigdy nie kłuć sie z idiotami najperw zniza cie do swojego poziomu,a potem kopną doświadczeniem..

po 4 . prosze o zamkniecie tematu gdyz przerabia sie w klutnie osobiste.

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Porady poradami mówicie dobrze ,ale wiesz jak byś nie dostał inaczej byś mówił . A mówiąc o nich , jak wzieli gre i narobili bugów to niech je zrobią ,od czego mają informatyków i techików O_o.Również jak byś pracował i twój zlecenio dawca powiedział ze da ci wypłate 10 stycznia , a pózniej mówi ,że nie ma kasy to da ci 20stycznia , a pózniej znów powie ,że nie ma ? więc też zrozumcie go .

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

myslisz ze to jest tak hop ? po 1 kolego nie poruwnuj tego do wyplaty bo to jest prezet mogli powiedziec "a chuj te paczki im wystarcza" to oni sie lituja nad nami .. a nie my nad nimi ... propo eventow napisz sobie "ex event plz" porze cie 10 osob i zrobi ci np 30 min 1000% mozna z nimi porozmawiac ... wiec nie mow mi tu o zadnej wyplacie bo jak juz mowilem sami sie nad nami lituja informatykow tak ? jak jestes taki madry sam napram to tez nie jest takie od reki g1 zrobilo z tej gry 5 gre swiatowa najbardziej shaxowana a to co zrobil nexon jest poprostu 8 cudem swiata zobacz jak milej sie gra jak nie masz 5 opkow na romie ... ? ... wiec skoncz !! upowminam sie znow o temat do zamkniecia.

@ edit

czy wy nic nie potraficie docenic?

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Porady poradami mówicie dobrze ,ale wiesz jak byś nie dostał inaczej byś mówił . A mówiąc o nich , jak wzieli gre i narobili bugów to niech je zrobią ,od czego mają informatyków i techików O_o.Również jak byś pracował i twój zlecenio dawca powiedział ze da ci wypłate 10 stycznia , a pózniej mówi ,że nie ma kasy to da ci 20stycznia , a pózniej znów powie ,że nie ma ? więc też zrozumcie go .

Mylisz pojęcia z tym pracodawcą.

Napisali wyraźnie, od 02.01 do 08.01, więc czemu co niektórzy płaczą pierwszego dnia, że nie dostali ?

blck.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...